lördag 2 maj 2009

Den 29 april är det..

min älskade fasters förelsedag!

Ja må hon leva, Ja må hon leva, Ja må hon leva uti i tiotusen år, Ja visst ska hon leva, Ja vist ska hon leva, Ja visst ska hon leva i tiotusen åååår!

Fortfarande 6 år ungre än älsta storebrosan! Jag älskar deej jätte mkt och saknar deej såååå..

Hoppas att ni kan komma i jul. Då äker vi vell till Thailand eller vad tycker du...

PUSS, PUSS, PUSS, PUSS, PUSS, PUSS, PUSS MM PUSSAR PÅ DEEEEEEEEEEEEEEJ<3<3

Från Nosan<3

6 kommentarer:

  1. Hej Nora!
    Idag har vi varit på kalas hos Erica och Anders. Camilla, Simon och Samuel åkte med oss. Båda pojkarna var jättesöta!
    Kram
    från farmor

    SvaraRadera
  2. Hej min älskade Nosan. Idag hade vi kalas och det kändes tomt att inte ni var här. Klart att vi vill komma och hälsa på er! max säger till alla han träffar att ni har flyttat till Indien. Max har precis tagit bort bandage efter att han cyklat omkull. Han skulle ducka för en pinne, men missade och fick den näst intill genom hela kinden och i fallet gjorde han även illa sig i armen. Vad söta du och Erik är i era skoluniformer!! Det var såå mysigt att prata med dig härom dagen. Skönt att erat internet fungerar, jag skall läsa era bloggar så ofta jag kan. Vi hörs snart igen. Krama alla från mig och hälsa Erik att jag tycker synd om honom som skarpade sig. Pöss och kram från Erica. Anders och Max hälsar.

    SvaraRadera
  3. Ååå vad jag saknar deej.

    Min vita hello kitty klocka har precis gått sönder....:)

    Hälsa alla och spec. Max som gjört illa seej :)

    KRAMIS, OCH PUSSIS<3

    SvaraRadera
  4. Hej Nora! Jag saknar dig jätte mycket och längtar tills ni kommer hem i sommar. Jag skulle vilja att du la inn lite fler innlägg och MYCKET fler kort. För jag vill veta mer allt så jag kan läsa om vad det är som händer i Indien där du bor och om vad som händer med dig. Jag hoppas att det går fort tills ni kommer hem. Love din bästis Linnea

    SvaraRadera
  5. P.S jag blir glad om du lägger in mig på din "bloggar jag gärna följer" lista

    SvaraRadera
  6. hej linne! nu är jag ...ligt arg på datorn för jag skrev en lång kommentar till dej. Skrev att: det är bara en månad tills vi kommer hem och den här månaden gick fort, att jag LOVAR att lägga in din blogg på listam men har glömt bort de, undrade om jag får lägga ut en bild på dej på bloggen, om du och Sofie har kvar eran blogg, att jag ska skriva fler inlägg men tänker bara: det gör jag imån el. orkar inte nu så det blir en annan dag., ska lägga ut bildspel men det har jag glömt när jag är inne på bloggen...:)

    Hejdå på deej Linnea, jag ringer när jag kommer hem (LOVAR)!

    puss, puss, puss, puss, puss, puss, puss, puss på dej

    nora

    SvaraRadera