lördag 2 mars 2013

LÖRDAG

Imorse gick jag och Ebba upp och va med när Alfred öppnade presenterna typ kl 7 haha, somna om efteråt!! Vid 11 åkte vi och kollade på Eriks match. Erik är målvakt, dom förlora tyvärr men han gjorde jättensygga räddningar och det är i princip aldrig målvaktens fel! Dom mötte i alla fall Pixbo där vår kusin Max spelar så träffade Erica, Anders och Noel med! Även farmor kom.

Sen åkte vi hem och så kom Max, farmor, morfar och Birgit och åt lunch och tårta. Sen åkte jag på match! Vi vann med 4-2, skönt. Efter det KASTADE vi oss in i bilen verkligen och åkte till skånhälla där vi hade match mot Lindås! Satt i sekretariatet haha, de gick bra, inga tabbar! Vi vann med 2-0 och det var en viktig match, nu är vi serieledarna igen! Underbart. I div 2 leder vi med 8 poäng just nu, vet inte om dom lagt in dagens resultat ens så det är ju jättebra!!

Efter matcherna åkte jag hem och duscha och sen kom Anna, Johan och Maja! Vi åt tacopaj/räkor och kolla melodifestivalen osv! Kul som vanligt. Dom åkte för en stund sen så jag ska sova nu, sååå trött. Ska bära in Alfie, han får sova här lille plutten!
Men vi hörs imon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar