söndag 23 augusti 2009

Intensiv shoppingdag med Pappa!

Låt rubriken säga sitt. Det blev många affärer igår. Först åkte vi till en leksaksaffär där dom hade jättemkt bra saker, där köpte vi:
  • En jättebra Keybord, Nya Scooby band till mig och Wii sport resort + en extra sak till kontrollen.

Ang. WII spelet.....

pappa hade glömt att har man ett wii ifrån sverige måste man köpa spelen från Sverige åxå, så nu kan vi inte spela så vi brännde 1200kr. på ingenting. Finns inget att göra åt det hela får vi köpa ett till WII (men då får ju jag åxå ett eget!!!). Keyborden funkar iaf bra :)

Efter leksaks affären åkte vi för att hämta pappas o Davids skortor. Sen stannade vi på ett ställe kallat Home stop för att pappa ville kolla om dom har kaffemaskiner. Mamma sa att vi skulle passa på att kolla om det fanns bebissängar där så vi vet vart vi ska kolla när det blir dags. Vi hittade några fina sängar som vi filmade, men kaffemaskiner fanns där inga. sen bar det av till leskaksaffären igen för att dom var tvungna att hämta nått (?). Sen hämtade vi alla sakerna o gick in på den stora affären LIFESTYLE Där jag o pappa köpte pocorn och jäätte go glass! Sen åkte vi å kollade vad dom hade på MOther Care så mamma vet vad hon ska köpa alla saker, sen till nån hål-i-väggen-affär för nån tejp vi skulle ha för nån läcka. Sen till NEWFROSTYS för att köpa fiskpinnar och sen . Home Sweet Home! LYCKAD SHOPPING DA. (även om magen kurrade och toaletten vart efterlngtad) hAhAa. PUSSmEEJ

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar