söndag 23 augusti 2009

Uppdatering

Just nu har vi Engelska Scones i Micro/ugnen!! Ååå, ska bli sååå gott =P Man ska ju helst ha hushållsost på och Svensk marmelad eller sylt, men.... Det får bli mjukost och marmelad istället=) Lägger upp några bilder.
Har inte gjort så mkt idag, skulle till BR med Nea, men det är nån ganesha festivalgrej idag så typp hälftaen av alla affärer i Bangalore är stängda och givetvis vart ALLA affärer i PM Stängda! Snack om att jag o Nea blev irriterade, Vi tänkte typ ta en richa eller be nån köra oss men givetvis fick vi inte det (Vi tänkte ta en Richa till Forum o kolla om dom hade öppet där ;)).
Får gå imån istället =´(
Bilder Privata



Bild tagen från Recept.nu


Lägger in Receptet på bloggen (Taget från Recept.nu)

Ingredienser
16 st 4 dl vetemjöl
1/2 tsk salt1
1/2 tsk bakpulver
50 g smör
1 dl mjölk
3/4 dl Arla Köket vispgrädde
Pensling:2 msk Arla Köket vispgrädde
Gör så här
Sätt ugnen på 250°. Blanda mjöl, salt och bakpulver i en bunke. Finfördela smöret i mjölet. Rör i mjölk och grädde. Arbeta ihop till en deg. Platta ut degen på mjölad bänk till en 2 cm tjock platta. Ta ut 16 rundlar med ett litet glas, ca 4 cm i diameter. Lägg dem på en plåt med akplåtspapper. Pensla med grädde. Grädda i mitten av ugnen 10–12 min. Servera dem varma med tillbehör.

Inget mer, PUSS mEEJ
PS. Till min älskade kusin Ebba: http://www.recept.nu/ är en jättte bra sida för dig som älskar att baka och som är så företagsam, Du känner säkert till hemsidan men lägger till länken iaf, Kan ju hända att ni andra läsare vill baka! REKOMENDERAS STARKT! Finns över 2000 recept skulle jag gissa på =) HA en super kväll, Sconsen väntar ;) PUSS mEEJ .DS.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar