tisdag 8 september 2009

Skola igen

aa, skola igen efter en lååång vecka hemma. Tiden går fort. Mamma är redan i v.16 och har gjort Fostervattens prov. Vi har massor utav bilder på bebben nu! Speciellt 2 är lite extra söta. en på hela bebben (som vi har som skrivbords underlääg på datorn) och en på baaara handen!!! sött.
Vi har gjort mkt matte i skolan, ungefär så här ser dom vi har jobbat med denna vecka ut: 3,789,031 x 78 och dom som är ganska enkla o roliga (oj, jag börjar tycka om matte :O) ser ut så hör: 439,362 delat i 14!! Vi jobbar åxå med system. Ska skriva lite engelska:
School is boooring but you have to realize that it´s a important thing you need everyday! I´m glad that i have good teachers, they can make me intresting in almost everything but you have give everything a 2nd chance (spelling??), Nog med Engelska för idag. I helgen var jag barnvakt åt Oliver,Moa o Isac. (med Linnea) Moa o Isac är jättesöta när dom leker så fint. Oliver är sååå gullig och vi satte på Mora träsk o dansade o då försökte han härma oss!! sÖTT!

Tänkte köra en frågor o svar så ni kan kommerntera frågor så svarar jag i ett inlägg, ni får vara anonyma men dumma frågor svarar jag ej på!!!

PUSSmEEJ

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar