måndag 5 november 2012

NY dag 1

New York dag 1

Sov hela flygresan till Frankfurt vilket var super skönt och behövligt. Hann inte gå in på loungen i Frankfurt tyvärr... Sen åkte vi då i det stora planet till New York, och det planet va grymt för det lät nästan ingenting och kändes rymligare än andra plan. Dock har Lufthansa rätt dåligt utbud med filmer tycker jag, där är Air France bättre, men fanns några bra filmer i alla fall :)

Business & 1a klass var på övervåningen på planet så vi satt på andra & tredje raden så vi kom ur planet snabbt. Sen när man skulle ta fingeravtryck etc på JFK var det HUR lång kö som helst! Men vi fick gå före för att vi hade Alfred.. Anna, Johan, Ebba och Maja kom när vi var klara och hämtat väskorna, typ en halvtimma efter, och så var dom tvugna att stå i den låååånga kön så vi fick vänta i typ 1&1/2 timma.

Sedan beställde vi en stor taxi som körde oss till hotellet.. Alltså Manhattan är verkligen mäktigt! Shit! Kändes inte som att man var i USA först, men när man kom till NYC alltså... Woooow! Galet!

När vi checkat in och så gick vi och åt middag på ett jättebra ställe i Times square (vi bor mitt i smeten på TS). Åt California Burger och den va divine!!! Så jäkla gott!

Nu ligger jag i sängen och ska gå upp och duscha för att fördriva tiden lite. Klockan är bara halv åtta här men vi är dödströtta!!! Klockan är 02.00 i våra huvuden..

Det var dag ett i alla fall!
Publiceras ju lite efter för har inte wifi just nu :) förresten har vi ett starbucks I hotellet, hur gött? :D❤

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar