måndag 5 november 2012

NY dag 6

New york dag 6
Gick upp och packade och så, sen drog vi ner och åt frukost på hotellet. Sen hämtade vi väskorna, checkade ut och gick ut på stan! Eller de första Ebba mamma och jag gjorde var att springa till VS haha! Alltså den affären... Heeeelt magisk, svävade på moln typ! Vi hade bestämt att ta en halvtimma där för vi skulle till century 21 men vi kom ut därifrån en och en halv timme senare haha!

Jag Ebba provade massa goströjor, valde bland massa söta underkläder etc! Tog lite tid.. Men moster ringde, och fanns ingenting på century 21 som va värt att åka dit för, och sen träffa vi mamma som skulle prova träningskläder och så så vi kunde ta de hyffsat lugnt tillslut. Gick därifrån alldeles lyckliga haha.

Sen tog Ebba, Erik , pappa och jag taxi till abercrombie and fitch men det var fortfarande stängt! Sjuuukt, fyra dagar efter stormen. Kan dom inte fixa NÅGON personal eller..? Så de va ju lite snopet, menmen, finns ju i Köpenhamn om vi blir desperata!

Hade tänkt tröstshoppa ett till juicy sett men kände inte att det var någon som var "wow!" Så hoppade det, köpte en turist hoodie (fire departement new york) istället! :P

Vid halv fyra drog vi oss till flygplatsen i alla fall och checka in osv och satte oss i loungen. Vårt flyg blev yttligare en timma försenat så vi missade anslutningsplanet från München så fick ta nästa och stanna på loungen i fyra/fem timmar. Men det var helt okej endå, man får ju mat och dricka och wifi :)

Nu är vi på planet till Göteborg! Nu har jag iaf skrivit om alla dagar i new yoooork :) kommer skriva lite mer om det senare ❤

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar