lördag 9 april 2011

Hemma från festen nr. trevlig

Festen vart jättekul :) Vi gick hem klockan halv nio, men festen började klockan 5 för barn kom ju också. Dock så kändes det som att klockan var närmare midnatt för att vi varit där ett tag- och glasen fylldes på hos dom vuxna hela tiden (för gud, vad varmt det var!) och party stämningen satte fart ganska snart... ;)

En grej till- GUD VAD JAG HATAR SÖNDAGAR! Då vet man att helgen snart är över och ännu en vecka med den där LÄNGTAN efter fredag kommer... MEN, nu är det bara 2 månader kvar tills sommaren! Dom två sista veckorna har vi prov, men jag ser faktiskt fram emot det. Vi är lediga varannan dag för att plugga till 1-2 prov, då är det ju bara att låta sig ha skittråkigt för att efter dom ganska "okejiga" veckorna (okej, lite stressiga och nervösa) få SOMMARLOV! Det känns nästan brutalt att kunna vakna upp 2 månader i streck och veta att man inte har skola!

Dessutom tror jag inte att det blir jobbigt att komma tillbaka. Då känner man nog mest att- det är ca. 3½ till 4 månader kvar då (egentligen 4½, men vi har lov, alltså skoltid) och i mitten av dem 4 månaderna, i Oktober (och kanske lite in i November?) kommer våra ÄLSKADE KUSINER! Det har nästan vart jobbigast att lämna dom, för mamma och hennes tvillingsyster (min moster), Anna, har hittat på så mysiga saker med oss barn några gånger i månaden! ♥ Dessutom bor vi bara 1 mil ifrån varandra, alltså tar det nada tid hem till dom... :D åhh! Ebba och Maja är som våra systrar, vi känner dom utifrån och in, och dom oss. (bara att vi har lite dålig koll på vad alla har haft för sig månaderna vi varit i Indien!)..

minnen, framtid, och hopp, detta inlägget alltså♥


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar